NOLAB Scandinavia AB kan erbjuda ett konkurrenskraftigt och väl sammansatt produktprogram för vattenkraft och värmeverk där flera av produkterna har utvecklats med tanke på minimal miljöpåverkan.

Turbinoljor

Neste Turbine GT 32, 46, 68: Turbine GT och GT-EP är två nyutvecklade systemoljor för vatten-, ång- eller gasturbiner

Neste Turbine GT-EP 32, 46, 68 där krav ställs på en hög miljömedvetenhet i hela stationen. EHVI (isoparaffin)-basolja.

Hydrauloljor

Neste Hydrauli Super-serien består av hydrauloljor av toppkvalitet för utomhusbruk med stor förmåga att arbeta inom breda temperaturintervall.

Neste Synhydrauli 15, 32 är den helsyntetiska oljan för säker drift vid risk för mycket kalla omständigheter.

Neste Biohydrauli SE 46 är baserad på helsyntetisk ester när garanterade krav finns på nedbrytbarhet över 60 % enligt OECD 301 B.

Smörjfetter

Neste Superlix EP 2 är ett litiumkomplex baserat specialfett som används då kapaciteten hos vanliga universalfetter inte räcker till. Fungerar i höga temperaturer, vid kraftiga vibrationer eller dynamisk belastning.

Neste Allrex EP 0, 1, 2, 3 är ett universalfett som tål stora tryck och belastning bättre än vanliga fetter. Produkten klarar av både höga och låga temperturer samt har en god mekanisk tålighet.

Neste Templex är ett litiumkomplex som lämpar sig speciellt väl för smörjning av heta objekt. Fungerar även utmärkt i glid- och rullager med hög belastning.

Neste Avora är anpassat för öppna kugghjul och stålvajrar. Formar ett segt och slitstarkt lager. Fungerar även vid låga temperaturer och som skydd för vattenkänsliga objekt. Finns även att få i aerosolförpackningar (Neste Avora Aerosol).

Neste Multigrease BIO EP 2 och 0 är det miljövänliga alternativet där krav ställs på biologiskt nedbrytbar produkt.

Neste Flow är ett biologiskt nedbrytbart specialsmörjmedel av Teflontyp baserat på syntetiska estrar. Har god krypförmåga och skyddar mot fukt ockh korrosion. Säljs endast som aerosol.

2-Taktsoljor

Neste 2-T Super BIO är det miljövänliga alternativet när motorsågar, snöskotrar, gräsklippare m.m. i tuff körning riskerar spill i känsliga miljöer.

Sågkedjeoljor

Neste Biosåg är baserad på vegetabilisk olja med mycket goda egenskaper och givetvis nedbrytbar.

Avfettning / Tvättvätskor

NOLAB Scandinavia AB marknadsför och säljer en rad avfettningsmedel och ytbehandlingsmedel under varumärket Nerta Tech and Clean.

Relaterade produkter

5L
208L
299 kr8650 kr
5L
20L
208L
+1
289 kr36650 kr
208L
10400 kr
5L
20L
208L
+1
289 kr36900 kr
Slut i lager
208L
9900 kr